Vacature, stage en opleiding

Vacature

Zin in een nieuwe stap in je carrière als doktersassistente? Kom in ons antroposofisch gezondheidscentrum werken! Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste en gediplomeerde

Doktersassistent (e) 2x

voor de praktijken van huisartsen Marco Ephraïm en/of Van der Schuit. Je gaat samenwerken in een gezellig en enthousiast team met andere assistentes, drie huisartsen, huisartsen in opleiding en praktijkondersteuners.Wij zoeken betrokken assistentes met interesse in zowel reguliere als antroposofische geneeskunde, liefst ervaring met Medicom. Er is ruimte voor een eigen assistentenspreekuur en voor eigen inbreng!

Sollicitatie kunnen schriftelijk of per e-mail gestuurd worden naar  praktijkmanager g.kanbier@therapeuticumaurum.nl of per post sturen naar G. Kanbier, Frits de Zwerverhove 1, 2717 TP Zoetermeer.

Algemene informatie vind je op www.therapeuticumaurum.nl. Voor meer informatie zie ons functieprofiel doktersassistent(e).

Verpleegkundige  – Uitwendige therapie
Binnen het Therapeuticum Aurum komt een vacature vrij voor een verpleegkundige antroposofische zorg voor  geven van de uitwendige therapie behandelingen.
Vaste dagen zijn: dinsdag en vrijdag, incl. het draaien van het antroposofische injectie spreekuur van half negen tot half tien. Een collega verpleegkundige werkt op de maandag en donderdag.Binnen het Therapeuticum ben je als zelfstandige werkzaam. Het Therapeuticum Aurum is een levendig gezondheidscentrum van artsen, verpleegkundigen en vele therapeuten.

Functie eisen:

  • H.B.O.V.-verpleegkundige.
  • Certificaat Voortgezette Opleiding Verpleegkundige  vanuit de Antroposofie.
  • BIG-geregistreerd.

Sollicitatie kunnen schriftelijk of per e-mail gestuurd worden naar  Madelon Duijts: madelonduijts@gmail.com (06-28680832) of per post sturen naar H.Obbens -vd Kruis (0182-534828 of 06-335832340), Frits de Zwerverhove 1, 2717 TP Zoetermeer.

Stage
In het Therapeuticum Aurum bestaan stage- of opleidingsplaatsen in de volgende vakgebieden.

1. Huisartsgeneeskunde
Het is mogelijk om in het kader van de opleiding tot basisarts het co-schap Huisartsgeneeskunde in het Therapeuticum Aurum te volgen. Ook is het mogelijk om de praktijkstage van de Huisartsopleiding (zowel 1e als 3e jaar, via het LUMC of elders) in het Therapeuticum te doen.

2. Doktersassistente
In overleg kan een stage in het kader van de opleiding tot doktersassistente plaatsvinden. Op dit moment is er pas weer een stageplek beschikbaar vanaf 1 juni 2019.

Opleiding

Antroposofische gezondheidszorg is een vorm van integratieve gezondheidszorg. Zij maakt gebruik van actuele wetenschappelijke kennis en vult deze aan met vanuit de antroposofie ontwikkelde inzichten en therapieën. Daarbij is het versterken en ondersteunen van het genezend vermogen van de patiënt van groot belang. Dat biedt de mogelijkheid tot een meer holistische individuele benadering gericht op duurzame gezondheid.
In de basismodule van de Academie komt de expertise van de verschillende beroepsopleidingen samen. U kunt de basismodule op zich volgen of als onderdeel van een aanvullende beroepsopleiding. Voor u een kans om uw kennis te verdiepen en te verbreden. Lees meer.

Uw zorg in goede handen

Afspraak maken via website

Via de knop "afspraak maken" op onze hoofdpagina kunt u zelf een afspraak maken  bij uw huisarts. U ziet hier de beschikbaarheid van o.a. de huisarts, praktijkondersteuners  en doktersassistenten in de praktijk.

Afspraak maken via MGN

Mijngezondheid.net geeft via het internet een beveiligde doorkijk in onze huisartsen informatie systeem. Via MijnGezondheid.net (MGn) krijgt u toegang en inzage in uw online dossier voor o.a. medicatiepaspoort en afspraken. Om uw privacy te waarborgen is MGn met DigiD beveiligd. U moet wel eerst MGn activeren bij uw dokter. Dit kan via de volgende aanmeldingpagina: Schneider,  Ephraïm of  Van der Schuit.

Afspraak via telefoon

Huisarts Dhr. Ephraïm 079-3212368 (menu keuze 2 of 3)
Huisarts Mw. Schneider 079-3510607 (menu keuze 2 of 3)
Huisarts Mw. vd Schuit 079-3511730 (menu keuze 2 of 3)
Euritmietherapie 079-3217903
Fysiotherapie 079-3219172
Kunstzinn. therapie 079-3217258
Muziektherapie 079-3217903
Spraaktherapie 015-2620246
Uitwendige therapie 079-3219172
Verloskundigen 079-3217172

Online herhaalmedicatie via MGN

Via MijnGezondheid.net (MGn) krijgt u beveiligd toegang tot uw online dossier voor o.a. herhaal medicatie. Hier kunt u zelf u medicatie inzien en herhalen. Dit bericht komt elektronisch binnen bij uw huisarts en stuurt dit na controle door aan de apotheek.

Online herhaalmedicatie via website

Via de knop "herhaalmedicatie"op onze website kunt u herhaal recepten bestellen. De assistente verwerkt dagelijks deze berichten en worden door de arts gecontroleerd alvorens verstuurd naar de apotheek. Bij MGN kunt u zelf de herhaalmedicatie selecteren, via onze website moet u het telkens opnieuw invoeren.

Telefoon

Via de telefoon (menukeuze 2) kunt u de herhaalmedicatie doorgeven aan de assistente. Deze extra service bieden wij omdat het inspreken van herhaalmedicatie op een bandje teveel fouten opleverde.

Receptenbus

Receptenbus: Deze staat bij de balie van de assistentes. Hier kunt u de doosjes van u medicijnen in doen of een briefje waarop staat vermeld: uw naam en telefoonnummer, naam van het medicijn, de dosering en het aantal dat u nodig heeft.

Actueel

Cursus Antroposofie

door Jelle van de Schuit - 7 avonden van 11 feb - 8 apr 2019 De…

Nieuwsbrief Winter 2018-2019 Licht

We kunnen terugkijken op een zomer die zijn weerga niet kent:…

Coaching op Lifestyle

Vooraanmelding Coaching op Lifestyle voor mensen met overgewicht

Zorgprogramma’s

COPD

Dementie

Diabetes

Hart en vaatziekten / Hartschool

Palliatieve zorg

Kanker

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen