Herhaalmedicatie

Het aanvragen van herhaalrecepten (recepten die eerder door de huisarts zijn uitgeschreven) kunt u op vier manieren doen:

 1. Via de receptenbus: Deze staat bij de balie van de assistentes. Hier kunt u de doosjes van u medicijnen in doen of een briefje waarop staat vermeld: uw naam en telefoonnummer, naam van het medicijn, de dosering en het aantal dat u nodig heeft.
 2. Via onderstaand web-formulier: Vul de gegevens in die worden gevraagd. Informatie is versleuteld en bestellingen worden handmatig gecontroleerd door onze assistenten waardoor misbruik nagenoeg is uitgesloten.
 3. Via www.mijngezondheid.net: Om uw privacy te waarborgen is dit formulier beveiligd en worden de gegevens via een beveiligde verbinding verzonden. Een beveiligde pagina is herkenbaar aan het ‘hangslotje’ in de adresbalk van uw browser. Op de website 3xkloppen.nl van de overheid kunt u meer informatie vinden over beveiligde verbindingen.
 4. Via de telefoon (optie2) voor de assistente om uw herhaalrecepten aan te vragen.

Instructies

Voor herhaalrecepten geldt:

 • Voor 12 uur besteld is na twee dagen vanaf 14 uur bij de apotheek af te halen. In overleg met de apotheek kunt u in sommige gevallen herhaalmedicatie eerder ophalen.
  daarover kun je – in ieder geval bij apotheek Buytenwegh – contact opnemen
 • Na 12 uur besteld betekent dat het een dag langer duurt voor de medicijnen klaar liggen bij de apotheek.
 • Geef aan bij welke apotheek u uw medicijnen wilt afhalen.
 • Indien van Weleda of Wala, dit svp erbij vermelden: We of Wa.
 • Indien vloeibaar, graag het aantal ml (milliliter) vermelden.
 • Indien in poedervorm, graag vermelden hoeveel gr (gram).

Uw zorg in goede handen

Afspraak maken via website

Via de knop "afspraak maken" op onze hoofdpagina kunt u zelf een afspraak maken  bij uw huisarts. U ziet hier de beschikbaarheid van o.a. de huisarts, praktijkondersteuners  en doktersassistenten in de praktijk.

Afspraak maken via MGN

Mijngezondheid.net geeft via het internet een beveiligde doorkijk in onze huisartsen informatie systeem. Via MijnGezondheid.net (MGn) krijgt u toegang en inzage in uw online dossier voor o.a. medicatiepaspoort en afspraken. Om uw privacy te waarborgen is MGn met DigiD beveiligd. U moet wel eerst MGn activeren bij uw dokter. Dit kan via de volgende aanmeldingpagina: Schneider,  Ephraïm of  Van der Schuit.

Afspraak via telefoon

Huisarts Dhr. Ephraïm 079-3212368 (menu keuze 2 of 3)
Huisarts Mw. Schneider 079-3510607 (menu keuze 2 of 3)
Huisarts Mw. vd Schuit 079-3511730 (menu keuze 2 of 3)
Euritmietherapie 079-3217903
Fysiotherapie 079-3219172
Kunstzinn. therapie 079-3217258
Muziektherapie 079-3217903
Spraaktherapie 015-2620246
Uitwendige therapie 079-3219172
Verloskundigen 079-3217172

Online herhaalmedicatie via MGN

Via MijnGezondheid.net (MGn) krijgt u beveiligd toegang tot uw online dossier voor o.a. herhaal medicatie. Hier kunt u zelf u medicatie inzien en herhalen. Dit bericht komt elektronisch binnen bij uw huisarts en stuurt dit na controle door aan de apotheek.

Online herhaalmedicatie via website

Via de knop "herhaalmedicatie"op onze website kunt u herhaal recepten bestellen. De assistente verwerkt dagelijks deze berichten en worden door de arts gecontroleerd alvorens verstuurd naar de apotheek. Bij MGN kunt u zelf de herhaalmedicatie selecteren, via onze website moet u het telkens opnieuw invoeren.

Telefoon

Via de telefoon (menukeuze 2) kunt u de herhaalmedicatie doorgeven aan de assistente. Deze extra service bieden wij omdat het inspreken van herhaalmedicatie op een bandje teveel fouten opleverde.

Receptenbus

Receptenbus: Deze staat bij de balie van de assistentes. Hier kunt u de doosjes van u medicijnen in doen of een briefje waarop staat vermeld: uw naam en telefoonnummer, naam van het medicijn, de dosering en het aantal dat u nodig heeft.

Actueel

Cursus Antroposofie

door Jelle van de Schuit - 7 avonden van 11 feb - 8 apr 2019 De…

Nieuwsbrief Winter 2018-2019 Licht

We kunnen terugkijken op een zomer die zijn weerga niet kent:…

Coaching op Lifestyle

Vooraanmelding Coaching op Lifestyle voor mensen met overgewicht

Zorgprogramma’s

COPD

Dementie

Diabetes

Hart en vaatziekten / Hartschool

Palliatieve zorg

Kanker